Alles voor uw webshop Limburg

Webshop Fulfilment Limburg

Naast inpakwerkzaamheden en verzendingen van de pakketten voor uw webshop biedt Open4Office alle mogelijkheden om uw webshop naar een hoger plan te tillen. O4O Fulfilment onderscheidt zich als hub voor uw bedrijf. Van uw adres voor K.v.K. -bedrijfsregistratie tot productfotografie, bij ons vindt u alles onder 1 dak.

All-in Fulfillment

Productfotografie

O4O verzorgt productfotografie voor de producten in uw webshop. Maak gebruik van een fotostudio voor de meest geschikte afbeeldingen van uw product of laat uw afbeeldingen maken door onze specialisten. 

De huur van de fotostudio bedraagt € 11,95 per uur ex. BTW. Bewerkingen van afbeeldingen zijn hierbij geheel voor eigen verantwoordelijkheid. 

Wilt u liever de afbeeldingen laten maken door onze specialisten dan worden de afbeeldingen kant en klaar geleverd in diverse bestandsformaten inclusief bewerking vanaf € 3,95 per afbeelding. 

Bedrijfsvestiging

Zoekt u een mogelijkheid om uw bedrijf in te schrijven op een bedrijfsadres. Open4Office biedt de mogelijkheid tot inschrijving met een K.v.K. op het bedrijfsadres vanaf € 89,- per maand ex. BTW. 

Hiermee kunt u uw webshop vestigen inclusief de opslag tot 10m3. Heeft u meer ruimte nodig dan is dit bespreekbaar. 

Werkruimte

U houdt liever de werkzaamheden in eigen hand, maar bent hiervoor op zoek naar meer ruimte. Open4Office geeft u de mogelijkheid gebruik te maken van werkruimte vanaf € 119,- per maand ex. BTW. 

U mag gebruik maken van een beperkte opslag en heeft uw eigen werktafels naar gelang de eisen. Gebruik maken van onze apparatuur is hier niet standaard bij inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze machines en materialen dan gelden hiervoor speciale tarieven die in overleg en geheel op maat van de wens samengesteld worden. Neem hier gerust contact met ons over op. 

Verzendingen

Wilt u enkel gebruik maken van ons verzendplatform voor uw verzendingen. Wij bieden 130 verzenders onder 1 dak. Vanuit het verzendplatform maken wij gebruik van staffelkortingen die wij tevens kunnen bieden aan onze klanten. Bovenop de reguliere staffelprijs voor de verzendingen berekent O4O Fulfilment 10% commissie op de staffelprijs. 

Uw voordeel ligt in de hoeveelheid bij reguliere verzendingen, de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse verzenders onder 1 dak, eenvoudig regelen van bulk en groottransporten, en de continue tracking van uw verzending.  

Parcelshop

Uw pakketten hoeven niet meer weggebracht te worden. Via onze Parcelshop kunt u direct alles ter verzending afgeven. Wij maken standaard gebruik van DPD, Mondial Relay en Homerr

Altijd voor u bereikbaar

Wilt u meer weten wat wij voor u specifiek kunnen betekenen of heeft u nog vragen omtrent ons aanbod. Neem dan even contact met ons op.

Open4Office Fulfilment

US Trans Trading 

Struikenweg 4

6361 HP   Nuth

085 06 02 950

info@open4office.nl

K.v.K: 75660539

BTW: NL001811133B47

Openingstijden Parcelshop

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 

Zaterdag

Zondag

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 12:00u

Gesloten

* Feestdagen gesloten

Open4Office 2019