Fulfilment in Limburg

Fulfilment Limburg Informatie

Vele services fulfilment Limburg
Logistiek voor uw webshop Limburg

Koppel uw webshop of het account van het verkoopplatform eenvoudig aan onze tool. 

Uw bestelopdrachten komen gelijk bij ons binnen. Wij verzorgen direct de fulfilment inpakwerkzaamheden en regelen uw verzending

Uw klanten ontvangen per email bericht en de bestelling wordt perfect aan de deur geleverd. 

All-in Fulfilment

Opslag, inpakken, verzenden Fulfilment Limburg
Fulfilment Limburg Opslag Inpakken verzenden

Voorraad & Opslag

  1. Als klant kunt u kiezen voor een levering bij bestelling. Wij zullen het pakket verpakken en verzenden wanneer het bij ons is geleverd.
  2. Uiteraard kunt u kiezen voor de opslag in ons magazijn. Voor de opslagvolume tot 10m3 zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Wanneer producten geleverd moeten worden op binnengekomen bestelling verzekeren wij ons ervan dat de aflevering ervan 24/7 kan geschieden. Bezorgers hebben ten alle tijden toegang tot een afgesloten ruimte waar leveringen gedeponeerd kunnen worden. Onze ruimtes zijn voorzien van de nodige veiligheidsystemen waardoor uw producten verzekerd, veilig opgeslagen liggen.
Verpakkingen inbegrepen Bij Open4Office Fulfilment
Logistiek E-fulfilment zuid-limburg

Inpakmaterialen

Bij O4O Fulfilment gaan we uit van een totaalprijs per product. De specifieke wensen worden per product bepaald. De prijs heeft betrekking op de wijze van inpakken. Heeft uw product een doos nodig? Moet het verzonden worden in bubbelplastic of zijn er andere specifieke eisen aan uw verpakking. Graag gaan wij hierover met u in gesprek. 

Uiteraard heeft u alle keuzes in verpakkingsmaterialen die u kunt wensen. Deze bieden wij aan via onze partner Inverdo Packaging Solutions te Sittard. O4O Fulfilment berekent geen extra kosten bovenop de inkoopsprijs. Hierdoor kunt u zich verzekeren van de meest voordelige prijs van de verpakkingen, direct van de groothandel. 

E-fulfillment voor uw webshop in Limburg

Bestellingen

In ons verzendplatform worden alle bestellingen gerangschikt weergegeven. Wij houden rekening met alle bijzonderheden betrekking hebbende op de order, zoals spoedleveringen en annuleringen. Wij leveren enkel dat dat in real-time bij ons is binnengekomen ter verzending. 

Wij onttrekken alle relevante data direct uit uw systeem. Iedere bestelling inclusief specificaties komen bij ons binnen. Het verzendplatform integreert met diverse softwareprogramma’s en verkoopplatformen. Mocht er een platform zijn die niet direct bij ons bekend is, geen zorgen. Wij maken een passende oplossing. 

Pekketten van alle omvan via fulfilment Limburg O4O
inpakwerkzaamheden limburg webshops

Verzendingen

Via het verzendplatform laden wij uw bestellingen in en gaan we over tot de handeling aan de hand van de bijgeleverde specificaties. U heeft de keuze om per product de verzender te kiezen die het best bij u past. Ook kunt u kiezen om verzenders op grond van argumenten aan te wijzen. Zo kan het zijn dat er verschillende verzenders worden toegewezen aan een product. De verzender die het pakket zal vervoeren zal gekozen worden op grond van de redenen die u aangeeft.

Via onze verzendcontracten worden pakketten dagelijks meermaals opgehaald door de diverse vervoerders. Voor de logistiek voor uw webshop in Limburg bestaat de mogelijkheid om spoed pick-up momenten in te lassen. Moet uw pakket vandaag nog weg en de chauffeurs zijn geweest? Een belletje is genoeg en uw pakket wordt direct opgehaald. 

webshop fulfillment limburg

Tijdsduur 

Uw bestellingen gaan dezelfde dag nog de deur uit, 7 dagen per week. Uw klanten worden hier direct over genotificeerd. Zo heeft u geen omkijken naar de afhandeling van communicaties en kunt u zich verzekeren van een zeer snelle levertijd. Wij zijn in die mate enkel afhankelijk van de snelheid van de pakketdiensten. Echter om dit te bespoedigen tracken wij iedere bestelling en maken wij gebruik van de korte lijnen om ook deze kwaliteit te waarborgen. 

Verpakking fulfilment limburg

Kwaliteitswaarborging

Zoals eerder vermeld staan wij voor ons product: Kwaliteit verpakkingen, kwaliteit verzendingen, eenvoud voor de klant. Ons uitgangspunt is de totale ontzorging. U moet tijd over houden voor de leuke dingen en het uitbreiden van uw onderneming. Wij waarborgen de kwaliteit door de nadruk te leggen op de technische en service aspecten van fulfilment.

Zo werken wij aan continue aan automatisering door het gebruik van kwaliteit inpakmachines, het op zoek gaan naar de beste materialen die aansluiten bij de wensen van onze klanten en een hands-on approach ter ondersteuning van u als opdrachtgever. Wij behandelen uw producten als of ze van ons zijn.

Opnames Inpakproces Fulfilment Limburg
E-logistiek Zuid-Limburg

Service

O4O E-Fulfilment biedt plek voor iedere webshop of platform verkoper. Woocommerce, Bol.com Fulfilment of misschien Amazon, bij O4O kan het allemaal. Ons domein is Limburg en specifiek Zuid-Limburg. 

Vanuit Nuth verwerken wij uw bestellingen, zorgen wij voor de inpakwerkzaamheden van uw webshop en gaan de bestellingen de deur uit. Alsof dit niet genoeg is bieden wij het hele traject eromheen. Van standaard pakbonnen inclusief de levering van documentaties die de klant informeren wat te doen bij een ongewenst product. Ook regelen wij de innames van Retouren, de afhandelingen en notificaties hiervan. 

Wij zijn er tevens bij onenigheden met de klant. Zo bieden wij op iedere opdracht tot verzending een specifieke video van het inpakproces op ordernummer. Hiermee verschaft u de zekerheid van een goede afhandeling en kunnen eventuele geschillen uitgezocht worden. 

Makkelijk Fulfilment betalen O4O
Inpakken verzenden webshop

Facturatie

O4O Fulfilment verzorgt iedere maand een overzicht van de verwerkte bestellingen. De betaling geschiedt maandelijks. Hiermee betalen wij alle kosten voor verzending vooruit. Dit houdt het voor u gemakkelijk en overzichtelijk. 

Altijd voor u bereikbaar

Wilt u meer weten wat wij voor u specifiek kunnen betekenen of heeft u nog vragen omtrent ons aanbod. Neem dan even contact met ons op.

Open4Office Fulfilment

US Trans Trading 

Struikenweg 4

6361 HP   Nuth

085 06 02 950

info@open4office.nl

K.v.K: 75660539

BTW: NL001811133B47

Openingstijden Parcelshop

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 

Zaterdag

Zondag

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 18:30u

09:00u – 12:00u

Gesloten

* Feestdagen gesloten

Open4Office 2019